• 10
    her iki takım için de final maçıdır. ülker kazandığı taktirde şampiyon. ama biz kazanırsa ülker abdi ipekçiden ciddi anlamda çıkamaz sözlük. heri iki maçı da kazanmamız serinin 3-3 olduğu anlamına geliyor ki final maçına da rüzgarı arkamıza alarak gireriz.

    saha içinde yapmamız gerekenlere bakarsak öncelikle radoslavın mümkünse rotasyonda yer bulması gerekiyor. preston zaten sakat, ermal ve andriç de insan yani. rakip takıma baktığımızda pota altında may *, oğuz *, kaya peker * ve lavrinoviç * var. ayrıca marko tomas ve emiri de düşündüğümüzde çok geniş bir rotasyonları var boyalı alanda. ermal ve andriçle başa çıkamıyoruz ve preston ile radoslavın da oynaması gerekiyor bence.

    bizdeyse final serisinde tutkunun içine jerry, jerryin içine de tutku kaçmış gibiydi. normalde top tutkudayken çok rahatımdır, jerry her çeyrekte en az 10 top kaybeder ama final serisinde tam tersi oldu. tam tersi olması andriçi de etkiliyor çünkü pota altında bulduğu pozisyonlar kek toplar değil. pota altında boğuşması gerekiyor ve rotasyonumuz çok dar olduğu için aleyhimize oluyor bu.

    ilk çeyrekte kontrollü başlamamız gerekiyor. basit top kayıplarıyla farklı geriye düşersek * comeback durumu olmaz. bu yüzden jerry ve haluk yıldırımla maça başlamalıyız. daha sonra rotasyona bakılır. ama ilk çeyrek dişimizi göstermemiz için çok çok önemli.

    he, çok zor ama olur da kazanırsak... başkana baskı yapalım bilet falan satmasın, abdi ipekçide 20 bin kişi falan olalım bakalım fenerbahçeye mezar oluyor mu olmuyor mu orası. öyle de çiftleşiyoruz böyle de tribünde mınakoyim. biraz daha direniriz olur biter.

    son söz mü ?

    zaferler senin ruhunda var galatasaray !
App Store'dan indirin Google Play'den alın