NBA Final 6. Maçı
03:00 American Airlines Arena
95 - 105
  • 60
    miami şampiyonluğu kaybetti. peki neden kaybetti?

    bu soktuğum takımının bir tane çizili hücumu yok. olduğunu ve işe yaradığını iddia eden varsa getirsin tartışalım. haklı çıkarsa o kağıdı götüme sokarım, bu entry'yi de yerim. top wade-lebron-bosh arasında dolaşıyor, geriye kalan 2 tane euroleague seviyesinin altında dallama ise saha içinde dolaşıyor. 3 yıldız onları görürse iyi ancak görmezlerse onlar tamamen nötr kalıyor. yavşak lebron ise sonunda sorumluluk aldı. ilk atışında isabeti buldu ve ne olduğunu hatırladı hırt. mario chalmers adındaki ibibik konusunda ise başlarsam uçururlar beni. özetle bu takıma nash tarzı bir oyun kurucu lazım. bosh pota altını domine edemiyor esas uzunun yanında 2. adam olabilir. o konuda da nba'in şu anki oyuncuları arasında en iyisi olur.

    bu takımın pota altını domine edecek bir pivot ve oyun kurucu ihtiyacının karşılanması lazım. ondan önce o coach olarak duran hırboyu bu takımdan atmaları lazım. özetle bir coach, bir oyun kurucu, bir de pivot lazım. bir de lebron'un annesini ve nişanlısını rahat bırakın. yazık lan küçük emrah'a bağladı adam.

    neyse dallas son maça kadar oyun sonu oynadığı serinin son maçında kucaklara ala ala yenmiştir miami'yi ve şampiyon olmuştur. tebrikler.

    mario chalmers çıkışta beni bekle.

    edit: kalburüstü bir de bench lazım tabii ki. onu unutmuşum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın