• 189
    yapma be sözlük. destek ver üyelerine. yardım et ki anlasınlar ne kadar değerli olduklarını. aşk acısı, aldatılma falan bunların kendilerini üzmeye değmeyeceğini anlasınlar. kendilerini istemeyen birinin onları üzmemesi gerektiğini anlasınlar. kendi değerlerini bilsinler, kendilerinin değil diğer kişinin kaybettiğini anlasınlar. eğer o kadar üzülüyorlarsa çok sevmişler demektir. üzülürler tabii ki haklılar ama bu onların içindeki güzelliği gösterir bunu bilsinler. sevmek o kadar kolay değil, herkes sevemez ama siz sevmişsiniz işte. sevdiğiniz kişi sizin kadar kendisini sevebilecek birini bulabilecek mi? çok zor. ama siz tekrar sevebilirsiniz. ve belki de bir sonraki sevdiğiniz kişi sizi en az sizin onu sevdiğiniz kadar sevecek.

    bunları yazanın çektiklerini bir bilseniz. hayatında nelerden vazgeçtiğini. kıçınızla gülersiniz ama anladı işte bu kardeşiniz.

    üzmeyin kendinizi be. her şeyi yapın ama üzmeyin.

    okul hayatıyla ilgili sıkıntısı olan kardeşlerim siz de üzülmeyin. her şey sizin elinizde. bırakın günde 4-5 saat çalışanları kendinize rakip görmeyi. günde oturup 1 saat çalışsanız, çalıştığınız konu ile ilgili 2-3 test çözseniz her soruyu yapabilirsiniz. siz sosyal, kalbi temiz bir insan olduktan sonra hangi üniversiteyi bitirdiğiniz önemli değil. fırsatlar size gelecektir.

    hepinizi çok seviyorum. lütfen kendinizi üzmeyin boş yere. hayat güzel hatta çok güzel. onu daha da güzelleştirmek sizin elinizde ve siz bunu başarabillirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın