• 26
    aptallıktır.

    dur bişi anlatcam.

    11 haziran 2011 galatasaray fenerbahçe basketbol maçının son anları, inanılmaz üzgün ve moralsizim. marmara üni pankartının arkasında öyle maçın son dakikasının da bitmesini bekliyorum arkadaşlarımla. bekliyorum çünkü oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı can-ı gönülden alkışlamak istiyorum. hepsinin canı sağolsun. ellerinden geleni yaptılar. derken...

    oğuz savaş adlı ..... * arkadaşımız (!) potaya hunharca asılarak bir smaç yapıyor. ister istemez bir an'da deliye dönüyorum. yanımdaki üç arkadaşım beni sakinleştirmeye çalışıyorlar zira korkulukların üstünde olduğum için tribünden aşşağıya düşme ihtimalim çok yüksek. tamamen kontrolden çıkmış vaziyetteyim. o sıra aklıma cebimdeki silgim geliyo. evet bildiğiniz silgi ! okul'da final haftasında olduğumuz için cebimde kalmış. maç öncesi arama'da cebimde olduğunu farkettim ama bir şekilde soktum içeri. * neyse, o kontrolü kaybetme anında silgi aklıma gelince hayatım boyunca yapmadığım bir eylemi yaptım ve sahaya yabancı madde attım. arkadaşlarım durdurmaya çalıştılar ama o sinirle durduramadım kendimi. pota arkası tribününün en önünde olduğumuz için de polisler beni hemen aşşağıya çekmeye başladılar. bir an (gbkz: naaptım lan ben ? noluyo amk ?) diye içimden geçirirken polislerin elinden kaçtım. salonun sıcaklığından dolayı üstümü çıkarmıştım, hemen tişörtümü koltuktan alıp kaçmaya başladım. polisler de peşimde. merdivenlerden çıkarken ayağım kaydı ve yere yapıştım, sonucunda da polisler beni yakaladı.

    açıkçası anlık bir sinir neticesinde ne yaptığımın farkında bile değildim. polisler koluma girince abi öğrenciyim falan diye gevelemeye başladım ama nafile tabi. polis aracına tıkılmıştım bile. benim gibi silgi atmış 16 yaşındaki bir arkadaş ve sahaya atlayan iki arkadaşla birlikte zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğüne götürülüp nezaret'e gönderildik. nezaret'te maç içersinde birbirine girmiş iki grup ve ''n.k.f.v.anladın sen onu fener'' pankartını açmış iki kişi de vardı. nezarete girdiğimizde saat 21.30'du. çıkmamız ise gece 03.30'u buldu.

    işlemlerimiz yapıldı. * yeni spor'da şiddet kanunu gereğince önemli bir para cezası alıcam. * yalnız artık silgi atanı bile yakalayıp cezaya çarptırıcaklarsa helal olsun diyorum. kesinlikle ironi değil bu. ben yaptığım davranıştan dolayı pişmanım. hayatımda da ilk defa böyle bir şey yaptım ki ne kadar fanatik olduğumu beni tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilir. yani bu kadar fanatik olmama rağmen asla böyle bir şey yapmam, atanlara da kim olursa olsun tepkimi gösteririm. bunları söyleyen kişi 19 mayıs 2007 galatasaray fenerbahçe maçında yeni açık'ta olup sahaya tek bir su bile atmamış olan kişidir.

    sözün özü, pişmanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın