aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1898
    --- alıntı ---

    galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak cana, "şu anda öyle bir şey yok. ben hala galatasaray'ın oyuncusuyum ve hala 3 yıllık sözleşmem var" dedi.

    son günlerde italya'nın lazio kulübüne transfer olacağı dedikodularının asılsız olduğunu söyleyen cana, galatasaray formasını giymekten gurur duyduğunu ve takımından ayrılmak istemediğini vurguladı.

    cana, "transferimle ilgili şu sıralar çok şeyler konuşuluyor. şu anda öyle bir şey yok. ben hala galatasaray'ın oyuncusuyum ve halen 3 yıllık daha sözleşmem var. galatasaray'ın oyuncusu olmak benim için bir ayrıcalıktır. sarı kırmızı formu taşımak benim için onurdur. şu anda planlarımda her hangi bir değişiklik yok gelecekte, ayrılma ihtimalim var. türkiye'ye döndüğümde antrenörlerimle ve yeni başkanımla görüşmem gerekiyor. onlarla geleceğe dair benle ilgili planlarımızı netleştirmemiz gerekiyor. öyle ki şu anda hala hiçbir şey kesin değildir. bu demek değildir ki ben galatasaray'dan uzaklaşacağım, ya da devam edeceğim. ancak galatasaray'la devam etmek istiyorum, fakat muhakkak galatasaray kulübünün de kendine mahsus plan ve stratejileri vardır" diye konuştu.

    galatasaray'ın kötü bir sezen geçirmesiyle ilgili soruya cana, "evet doğrudur çok kötü bir sezondu. hiç kimse sezonun böyle geçeceğini tahmin etmedi. sezonun kötü gitmesi için birçok sebep vardı. birçok dış kadrolardan dolayı birçok zarar oldu. o yüzden bu sezondan hiçbirimiz memnun değiliz. benim planımda 4 yıl kalacağıma dair anlaşmam var. bu yıl avrupa kupası maçlarında oynamadığımız takdirde benim gibi birkaç dış kadronun değiştirilmesi ihtimali var. bilindiği gibi galatasaray takımı çok büyük bir kulüp ve çok kısa zamanda tekrar 1'inci ligin ilk sıralarına ve avrupa sahnesine döneceğine inanıyorum" yanıtını verdi.

    türkiye'de başka bir takımdan transfer gelse kabul etme ihtimali var mı sorusuna cana, türkiye'de basın ve yanın çok büyük bir rol oynadığı gerçektir. aynı zamanda çok birçok konuyu speküle etmektedir. ister galatasaray konusunda ister genelde spora dair birçok konu da çok şey konuşulmakta ve çok değişik iddialar ortaya atılmaktadır. gerçekle alakası olmayan bir çok konuyu da speküle etmiş durumdalar. bahsettiğiniz konu da her hangi somut bir şey yok. geleceğe dair ne olacak bilemiyorum. kosova'dan döndükten sonra başkanlarımla görüşeceğim ve geleceğimi onlarla birlikte kararlaştıracağız" dedi.

    kosova'da bulumaktan dolayı kendini iyi hissettiğini söyleyen cana, "burası benim doğum yerim. burada doğrum ve burada büyüdüm. biz arnavutlar doğduğumuz yerde olduğumuz zaman kendimizi çok gururlu ve mutlu hissederiz. fransa'da, ingiltere de ve türkiye'de galatasaray'da bulunduğum süre içerisinde kendi ülkemi temsil etmeye ve tanıtmaya çalıştım. buraya geldiğimde zamanınım çoğunu ailemle geçirmeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

    cana, "bütün ailem burada yaşıyor ve sezon boyunca onlarla görüşemediğim için bu fırsatla görüşmek için geldim. kosovalı olduğum için çok mutlu ve guruluyum. buradan çok küçük yaşlarda ayrıldığım için yitirdiğim o zamanları telafi etmeye çalışıyorum" dedi.

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın