• 3530
    bu sozlukte yaklasik 1 senedir yazarim. daha onceden de okuyordum.

    yazar oldugum sure icinde hic bir sorunla karsilasmadim. yani fikrimi begenmeyenler tabi ki oluyor. onlar da basiyor off butonuna bitiyor. ya da mesaj atiyorlar mesajlasarak cozuyoruz 'problemi'.

    aslinda bir cok kez sozlukten soguma gibi bir durumum oldu evet. bunu herkes yasayabilir. en son fenerbahce sampiyon oldugu gece yasadim bu durumu. * neyse o gun zaten kararimi vermistim ve 2 haftalik bir tatile cikmistim. cok da iyi oldu aslinda.

    simdi bakiyorum yeni gelen yazarlarda sanki istenilmiyorlarmis gibi bir duygulari var. bu duyguya hic kapilmasinlar. burasi sozluk. ne kadar cok yazilirsa o kadar cok okunacak seyler olur.

    bu sozlukte birbirlerini taniyan insanlar da var. ben mesela hic kimseyi tanimiyorum. sadece isim verenlerin ismini biliyorum ve bazi arkadaslari facebook'tan biliyorum. yani ne cetem var ne cevrem. tek basima bir yazarim*. birbirlerini taniyan yazarlar tabi ki birbirlerini kollar ama kasitli bir kesilde sizlere saldirmaz.

    bence yazar olarak ne yazdigina gore tepki alirsin. birbirlerini tanimayan insanlar nasil olur da nick alti sacma elestiriler yapabilir ki?*

    sozlukte herkesin fikri ayni olmaz. bu cok onemli. bunu kabul etmek zorundasiniz. aksi taktirde sorun yazarsiniz.

    bu sozlukte grup eski vs grup yeni diye bir sey yoktur. burasi forum degildir. burasi antu da degildir. bu sozlugun mimarlari guzel bir dusunce ile acmislar. spor ve galatasaray hakkinda yazilsin istemisler.

    simdi herkes bir sakin olsun ve yazmaya devam etsin ama galatasaray ve spor hakkinda. fikrini begenmedigi yazarlarin hakkinda degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın