• 4
    facebook'ta kendine bir fanpage açıp bir not bırakmış, '' tum arkadaslarinizi bu sayfaya davet edin hedef 2000!.'' şimdilik kendi fanlarını kendi topluyor, realmadrid transferi gerçekleşirse fanlarının sayısı hayalindeki bol sıfırlı rakamlara kendiliğinden ulaşacaktır. hayranlarıyla sürekli iletişim halinde, kendisine yöneltilen sorulara cevap veriyor. davet edilirse milli takım tercihini türkiye'den yana kullanmak istediğini belirtmiş.
    http://www.facebook.com/...r-Coban/222430429064

    edit: elaman inci sözlük tabiriyle tam bir medya sikertmesi yapmış. milliyet gazetesi sahtekarlığını ortaya çıkarttıklarını yazmış fakat bir hafta öncesine, kadar milliyet gazetesinin web sitesinde mete'nin ingilterede dha ajansıyla yaptığı görüntülü röportaj web sayfalarında durmadan dönüyordu, olmayan bir futbolcunun varlığından milliyet gazetesi sayesinde haberim olmuştu. o haberi okuduktan sonra şahsım bu entry girme bedbahtlığında bulunmuştu.
    16 yaşındaki çocuğun oyununa gelen medya baskın basanındır felsefesinden yola çıkıp ,kendi rezilliklerini örtbas etmek yerine, kendi etiklerini sorgulasa daha mantıklı bir iş yapmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın