resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 763
    çok fazla anlamam futboldan. seyrederim, yorumlarım, ama cm, fm gibi oyunları kurup oynayabilmiş değilim, bayıyor beni o kadar taktik vs. fifa serilerini oynuyorum ben, el yordamı, gayet iyi.

    neyse, yine de gördüğüm bişey var, bu drogba, kendi sahasından top alıp öbür kaleye kadar topu taşıyarak gol atan biri değil. striker, forvet, ne biliyim işte ondan. ileriye gelen topu gole döndüren biri.

    koca 2 sezondur sıkıntımızın gol atamamak değil, gol pozisyonu oluşturamamak olduğunu ben bile tespit etmişken, neden bu kadar heyecan ve ısrarla beklendiğini anlayamadığım oyuncu. tamam kaliteli, süper marka, ismi var, süper golcü, ama halihazırda ilerde eli belinde beklemekten başka bişey yapamayacak. 5 tane forvet de alsan, yanına villa yı raul'u rooney'i koysan da, yapamayacaklar. o top ordan oraya gelmeyecek çünkü halihazırdaki kadro ile.

    nedir bu ısrar heyecan anlayamıyorum işte. tamam gelecekse gelsin, ama ben maçlara "drogba geldi" diye gideceksem tüküreyim galatasaraylılığıma. nedir ki lan drogba? gelirse iyi bir forvet olur reklam olur, o kadar. iyi bir galatasaray izleyemeyiz yine de. zira baros da kendisinden çok çok aşağı kalır bir forvet değil.

    öncelik olarak orta sahamız ve özellikle kalemiz güçlenmeli, heyecanı bunlar için yapmalıyız. aldık elmander'i şimdi klose deniyor, bi de drogba. yabancı kontenjanımız doluyor farkında mısınız?

    ve de isimli futbolcu çok da önemli değil. bizim en keyifli sezonumuz iliç lerle inamotolarla olmuştu arkadaş. son 3 sezondur gelen parlak ismin haddi hesabı yok, sonuç? 0 lan, koskoca bir 0. derece açısından demiyorum. futbol açısından. keyif yok ki. arif erdem lerle, ergün penbe lerle efsane olduk biz. capone ler marcio lar vardı o takımda. hangisinin adını biliyoduk bize geldiğinde.

    netice olarak, şu anki durumda gelmesi beni hiç de heyecanlandırmayan oyuncu. kendine de yazık eder. devre arası "bu ne lan, hiç gol atamıyo" bu diye yuhlanır çünkü. ilerde top beklediği için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın