• 276
    7 haziran 2011 dallas mavericks miami heat maçında sadece 8 sayı atarak kendi adına rekor kırmıştır. kaan kural bile miami heat 'wade ve saz arkadaşları'na dönüştü, böyle olacaksa miami neden lebron james'i aldı gibi yorumlar yaptı.

    lebron james 45:43 dakika oyunda kalıp 2/11 ikilik ve 0/3 üçlük ile oynadı. mike miller bench'ten gelip 14:34 dakika oyunda kalıp 2/8 ikilik ve 2/5 üçlük ile oynadı. ilginç değil mi, mike miller'ın 13 top, lebron james'in ise 14 top kullanması?

    sanırım scottie pippen'ı yarattığı tartışmalar kötü etkiledi james'in oyununu ve geri çekildi. yoksa bu düşüş başka türlü açıklanamaz.

    adamı rahat bırakmıyorlar dostum. neredeyse tek başına taşıdığı cleveland cavaliers'ın boston celtics'e elenmesi suç, annesi ile o dönemki takım arkadaşı delonty west için çıkan laflar sonucu demoralize olup kötü oynaması suç, takım değiştirmesi suç, ikinci adamlığı kabul etmesi suç, playofflarda finale gelene kadar takımın gerçek lideri olarak oynaması suç, bu performansının üzerine scottie pippen tarafından michael jordan'ı geçebileceğinin söylenmesi suç, maç sonunda sorumluluk alıp galibiyeti getirip sonraki maç ise son atışları kaçırması da suç. iyi oynasa bu tarz karşılaştırmalar yapılıyor ve sonunda okların hedefi oluyor, kötü oynasa yine eleştiriliyor. yok artık lebron james!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın