resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 479
    bazı arkadaşlar daha sayı sayı bilmezken benim izlediğim adamdır tugay . mahallede top oynarken şut atınca tugay diye bağıranlardanım ben .
    sen tugayı sadece ingiltere de görmüşsen o kadarlık değerlendir , çapına göre konuş , çapından çıkma, ha benim gibi galatasaray a geldiği ilk günden itibaren izlediysen de hakkında konuşulanlara saygı duy , duymuyorsan zaten apayrı bir problem var demektir .
    ben galatasaray lı olarak kimi görmek istersem galatasaray da, onu görmek istediğimi söyleme hakkına sahibim , gerekirse 6 sayfa gerekçe de yazabilirim , ama sen sırf tugay ı sevdiğimiz için galatasaray da görev almasını istediğimizi sanıyorsan olayı baştan kaçırmışsın , hatta biraz da trolsün , abuk subuk iki argümanla koskoca tugay ı galatasaray da görev alamaz diye nitelendirmek sana düşmez . ayrıca galatasaray sevgisi ile tugay sevgisini kıyaslamak neresinden bakarsan saçmalık , tugay galatasaray da oynamamış , kaptanlığını yapmamış olsa bu sevgi zaten doğmayacaktı , bu duygunun başlangıç noktası galatasaray zaten , oralar biraz puslu net görünmüyor herhalde , buralar gayet net çünkü .

    -edit- imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın