• 11
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...rler/2/B_10235_b.jpg

    metin oktay ilköğretim okulu'na malzeme yardımı

    galatasaray futbol akademisi, metin oktay ilköğretim okulu'na malzeme yardımında bulundu.

    ankara metin oktay mahallesi'nde 2002-2003 yılında eğitim ve öğretime açılan metin oktay ilköğretim okulu, geçtiğimiz aylarda 1905 galatasaraylı yönetici ve işadamları derneği yönetim kurulu üyesi cengiz yazanel'in başlattığı destekle yenilenmiş, bu yenilenme esnasında yapılan konferans salonuna bu okulun yapımı sırasında emeği geçen galatasaray taraftar grubu ultraslan’ın kurucusu merhum alpaslan dikmen'in adı verilmişti.

    galatasaray futbol akademisi'nin, kulübümüzün efsane isminin adını taşıyan bu güzel okula bağışladığı maç formaları ve ayakkabılar, metin oktay ilköğretim okulu öğrencilerinin oluşturduğu spor takımlarında kullanılacak.

    kendilerine teslim edilen forma ve ayakkabıları giyen öğrenciler ise toplu fotoğraf çekiminin ardından üzerlerindeki sarı kırmızı formalarla okul binasının girişinde bulunan metin oktay fotoğrafını selamladılar.

    metin oktay ilköğretim okulu öğrencilerinin yeni spor malzemelerini güle güle kullanmalarını diliyor, galatasaray kültürü ile yetişen çocuklarımızın başarılı ve mutlu bir hayat sürmelerini ümit ediyoruz.

    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10235.php

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın