aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1895
    basınında çıkan haberlere göre, lorik cana - fernando muslera takası gündemde. harıl harıl orta saha aradığımız şu günlerde lorik cana'yı göndermek pek akıllıca değil. kalite olarak çok daha iyisini alsan bile takıma adaptasyonu, uyumu, karakteri gibi sürpriz gelişmelere de açık olman lazım. fatih terim'in savaşçı takımına uyacak amiyane tabiriyle tekmeye kafa sokacak futbolcudur cana.

    fenerli basının ulu lideri şeytan rıdvan'ın dediği gibi bank asya'da elli tane cana bulurum lafını kabulleniyor hatta onaylıyor bazı renktaşlarımız. gitmesi çok büyük hatadır. hele ki 6+2+2 gibi bir yabancı kontenjanının uygulandığı ülkemizde. kulüple bütünleşmiş, sadece profesyonel anlamda değil tarihi bağlarla da bağlı olan bu savaşcı, kesici, defansif orta saha oyuncusunun kıymetini bilmeliyiz. sahaya çıktığında yüreğini ortaya koyan futbolcu lazım bize. bu tanıma uyan uluslararası düzeyde ama doğru olarak faydalanamadığımız cana, hem bu sezon hem de önümdeki sezonlarda çokca faydalanacağımız bir oyuncu profili. karakter olayına girmeden hem de.

    temennim gitmemesi ve uzun yıllar bu kutsal formaya hizmet edip, efsane olması. satılmış medyayı bir kenera bırakırsak bazı renktaşlarımızdan da kazma yae şeklinde sözleri içimi burkuyor. bu adam pasaport sorunu yüzünden arsene wenger'in çok istemesine rağmen arsenal'a gidemeyen adam. marsilya'da efsane olmuş cana, kazma tü ka ka..

    giderse gerçekten de çok ama çok üzüleceğim futbolcu. savaşı yaşayıp, forması için sahada adeta savaşan aslan yeleli, kewell'ın giydiği 19 numaralı formayı herhangi bir futbolcu giyse sinkaflı laflar edeceğim halde cana giydiği için tek kelime edemediğim adam. aslına bakarsak taraftarın seveceği tarzda futbolcu ama geçen korkunç bir sezonda üç teknik direktör değiştirip, kongresi, seçimi, yeni stadı, asy yıkılması gibi ruhunu kaybettiği bir sezonda çıkıp cana'ya kötü futbolcu demek ayıptır. umarım şartlar değişir yada yalan haberdir de cana kalır. yoksa bir adrian ilie gibi* ilerde hayıflanacağımız ve arayacağımız futbolcu olur.

    edit : gidiyor galiba ve ben kahroluyorum bu duruma..

    http://www.ligtv.com.tr/...r/?r=1&hid=94695
App Store'dan indirin Google Play'den alın