• 48
    3 haziran 2011 belçika türkiye maçının ,öncesi ve sonrasın bütün yenilgilerden sorumludur. hiddink ile bu işe başlanmayacağı 2010 dünya kupası öncesi belliydi. adam tuturdu dünya kupasında fil dişini çalıştıracağım diye. otur türk futbolunu analiz et, nerede hangi futbolcu var, nasıl oynar, türk futbolunun ne sıkıntısı var. ama yok ben cebimi doldurayım gerisi boş ver mantığı ile başladık yola.

    dediler ki fatih terim ve ekibiyle bu iş olmuyor, sen yeni bir ekip ve yeni takım kur. peki bizim marco paşa ne yaptı, ona zor geldi. ekip aynı kalsın ben ıslahat yaparım. peki ıslahat yaptımı? nerede...... fatih hocanın takımı yine sahada.

    almanya ve azerbaycan yenilgilerinden sonra, pişkin pişkin "ben zaten yenilik yapacaktım". ata alan üsküdarı geçti hocam ne zaman, nasıl yapacaksın diye soramayan sayın özgener, dereyi geçerken at değiştirlmez dedi, hocanın arkasındayım dedi. hadi ona da eyvallah dedik.

    3 haziran 2011 belçika türkiye maçında marco paşanın çıkarmış olduğu 1 puanlık takım, tüm halkı delirtti. demekki rakip brezilya olsa sadece 1 arda 10 tane de selçuk şahin koyacak.

    sayın özgener artık hatanı anla ve gereğini yap.
App Store'dan indirin Google Play'den alın