resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2052
    orta açamadığı sürece dalga konusu olacaktır. ha siz işini iyi yapamadığı halde yüreğiyle oynuyor falan filan diye profesyonel bir futbolcuyu koruma derdine düşerseniz, o zaman yapılan esprilerden de keyif alamazsınız.

    yüreğiyle oynaması kesinlikle bir artıdır. çok, çok büyük bir artıdır. ama bu adam orta açamıyor. şut çekemiyor. zekasıyla oynayamıyor bu oyunu. hele o elli metrelik kaleciye geri pasları yok mu...

    önceden çoğu insan bırak alay etmeyi, nefret ediyordu.
    özellikle rijkaard döneminde, başta sahadaki kişiliğinde gerçekleşen gelişimiyle o nefret unutuldu. artık bütün galatasaray taraftarı kendisini seviyor, kimi az, kimi çok. ama alay da ediyor çünkü henüz olması gerektiği gibi değil.

    velhasılkelam, artık sabri için güzel ortalar açmanın zamanı gelmiştir. artık sabri için, üç metre önündeki adama pas verebilmenin zamanı gelmiştir.

    biz böyle deyince üzerimize çullanan arkadaşlar, çok şey mi istiyoruz adamdan orta yapmasını, isabetli pas vermesini istedikçe? takımımızın ya da sabri'nin kötülüğünü istemiyoruz, bazen kızgınlıkla linç edesimiz gelse de biz de seviyoruz sabri'yi. ama biliyoruz ki daha iyisini yapabilir ve biz bu gidişle ona daha iyisini yaptıracağız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın