• 20
    beraberlik bizim işimize geliyor olsa bile maça kazanmak için çıkmalıyız ve kazanmak için herşeyi yapmalıyız. en iyi ikinci olmalıyız.

    ------------- volkan ---------------
    sabri - serdar - servet - çağlar
    -- selçuk inan - topal - emre --
    --- kazım - burak - arda -----

    çıkmasını beklediğim ve istediğim kadro bu. belçika teknik direktörü arda ve emre'nin kilit oyuncularımız olduğunu biliyor ve kesinlikle önlem alacaklardır. bu yüzden selçuk'un süpriz oyuncu olarak ön plana çıkması gerekir.

    burak ile yakaladığı uyum var ve kazım'a atacağı ters toplar, savunma arkasına atacağı toplarda hem güçlü hemde fuleli olan kazım-burak ikilisi bu maçta bizim alternatif silahlarımız olabilir.

    belçika takımının boy ortalaması yüksek olduğundan bu iki oyuncu rakip stoperler karşısında ezilmez.

    orta sahada ise 2 top yapan ve dikine oynayan futbolcuların yanında defansif görevler üstlenecek mehmet topal'ın olması orta saha hakimiyetinde bize avantaj sağlayacaktır. zira onlarda witsel gibi hem topa hem rakibe sert adam var.

    emre'nin atacağı ters toplarla arda turan'ın baş aktör olacağı ana hücum planının dışında hücum planımızın kesinlikle olması gereken maçtır.

    eden hazard eğer sol kanatta oynarsa sabri ile onu durdurabileceğimizi düşünüyorum. sabri'nin hem hızlı hemde atik olması hazard'ın hızını kesecektir. savunmanın göbeğinde ise allah yardımıcımız olsun demekten başka birşey diyemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın