resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 665
    gelişi hakkında anlamadığım şeyler var. bazıları diyor ki abromovic bizim başkanımıza söz vermiş. "yerine birisini (mesela lukaku) alabilirsek drogba'yı size vericez" diye. ve aynı zamanda bonservis olsun, drogbayla anlaşma olsun her şey tamam. eğer ki bunlar doğruysa iyi. tabi burada benim anladığım diğer takımlar da talip (mesela milan son anda çıktı ortaya) ama gönderirsek size vericem (drogba'yı) sözü var. menajer olayı söz konusu değil. ya da bahsi geçmemiş.

    ama bazıları da drogba'nın yeni menajer tarafından değerlendirileceğini söylüyor. yani chelsea'nin yeni menajeri kalsın derse kalacak. iyi de dünya üzerinde kaç tane teknik adam takımında drogba'nın olmasını istemez ki? yerine lukaku gelse bile. eğer ki bu durum doğruysa bu adam bize gelmez bence. sonuçta yeni td. diyebilir ki "abro. paran suyunu mu çekti? kalsın işte hepsi birden" sonuçta chelsea fakir bir kulüp değil.

    işin kötüsü drogba gelmez de başkası gelirse, camiada kötü bir hava oluşur ve ister istemez diğer gelecek adama burun kıvrılır. umarım işin sonu tatlıya bağlanır. umarım kısa zamanda tatlıya bağlanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın