resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2601
    santostaki performansi ile bircok taraftara 'adam aslinda cok iyiydi abi. biz oynatamadik.' dedirten, bizden ırak allaha yakın olması gereken brezilyali oyuncu.

    galatasaraydaki performansi rezildi kendisinin. brezilya milli takiminda oynamasi ile bu rezil performansin bizim taraftarin bunyelerinde yarattigi celiski turlu turlu savunma mekanizmalari gelismesine sebebiyet vermistir. ornegin en klişesi dogru bolgede oynatilmamasidir ki külliyen yalandir. rijkard kendisini ilk geldiginde forvet arkasi oynatti daha sonra ortasaha en sonunda ise sag kanada bile koydu. hepsinde yoklari oynadi.

    diger meshur savunma mekanizmasi ise mustafa sarpla beraber oynayip kendisini gosterememesidir. tamam mustafa sarp herkesin performansini bir kademe asagi ceker de bu elano 30 mac oynadi ama 2 adam gecip araya 2 top attigini goremedik. duran toplari da kötüydü. onun takımla ne alakasi vardi? yanilmiyorsam gecen koca sezonda ya 1 asist yapti ya 0. el insaf. bu adamin kötü performansinin takimla falan aciklanacak tarafi yok. adamin onca mac arasindan aklimda kalan tek performansi fener deplasmani.

    insanlar brezilya milli takimina cagrilmasini referans alip duruyorlar. dunga gibi bir adam olmasa ruyasinda gorurdu milli takimi. nitekim dunga gider gitmez yeni hoca artik cagirmiyor elanoyu bildigim kadari ile. bir daha da hic cagrilcagini dusunmuyorum kıytırık maclar disinda.

    velhasıl elano denilen adamda fizik gücü yok. dayaniklilik yok. kondisyon yok. hız yok. ahım sahım sut yok. duran top yok. adamin tek ozelligi passing. o da ahim sahim derecede degil. diyecegim odur ki elano bir futbol balonudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın