resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 389
    futbolcu kendisini göstermek için illa manisa'ya, denizli'ye kiralanmasını beklememelidir. ben arda turan örneğini verirken arda'yı hepimiz tanıyorduk, arda beklenenden fazlasıyla geldi manisa'dan evet ancak o'nu manisa'ya götürenle getiren şeyler farklıydı. arda boş gidip dolu gelmedi.

    bir insanın nasıl karaktere sahip olduğunu onunla yaşayarak, konuşarak anlarız, futbolcunun kalitesini de oynadığında izleyerek anlarız. cem sultan ahım şahım bir yıldız olsa, emin olun oynardı bu takımda. ben ne bülent ünder'i savunuyorum ne de bir başkasını.

    bülent ünder'den nefret eden bir adamım ben. o'nun söylediğine de %1 bile katılmıyorum. o adam zaten gereksiz, o "altyapıda oyuncu yok" dese ne demese ne.

    a2 takımımız türkiye şampiyonu oluyorsa, orada oyuncu var demektir evet ama mesele zaten oradaki oyuncuyu alıp a takıma monte edebilmekte. nasıl şu an sabri oynuyorsa, arda oynuyorsa, cem sultan da oynayabilirdi.

    sabri, arda çıkarken elinden tutan oldu, takımın abileri, genç milli takım antrenörleri... cem sultan'ın elinden kimse tutmadı mı yani koca galatasaray camia'sında? daha çok tutmuştur eminim.

    bir oyuncu kalitesiyle bu takıma çıkabilir ama o'nu burada tutacak olan karakteridir. her şey bununla alakalıdır.

    cem sultan'ın yetenekli olduğuna inanıyorum, o'ndan 10 kat daha yetenekli olan cafercan aksu şu an konya'da yaşıyorsa buradaki yanlışlık yönetenlerde olduğu kadar oyuncudadır da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın