resim
Roman Abramovich
Görev:Yatırımcı
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Rusya
  • 24
    şu günlerde didier drogba transferi ile ilgili olarak basında çıkan haberlere göre transferin önündeki tek engeldir.

    o zaman kendisine galatasaray sözlük vasıtası ile seslenmek istiyorum;

    sevgili roman,

    2003 yılından beri trilyonlarca sterlini gözün kırpmadan harcadın transferlere. sırf kulübü satın almak için 140 milyon, kadroyu yenilemek için de 100 milyon sterlin harcadın. cebinde akrep olmadığını böylelikle kanıtladın, senin servetinin haddi hesabı yok. büyüksün, zenginsin, para babasısın. lafı nereye getirmeye çalışıyorum anlamışsındır. drogba eğer senin takımından ayrılırsa yerini kolaylıkla doldurabilirsin, bu güç var sende. hem yeryüzündeki tek güçlü forvet drogba değil ya. torres'i de aldın, lukaku'ya alacakmışsın diyolla. drogba'nın, bize gelmesindeki tek engel de sen görünüyorsun ne yazık ki. adnan öztürk öyle dedi, onun yalancısıyım vallahi.
    bizde bir laf vardır; ''sevenleri ayırma'', senin anlayacağın dilden söyleyeyim; ''do not split the lovers!'' drogba da bize meyilli, biz zaten açtık kollarımızı, gel diyoruz ona. o zaman çekil aradan da sevenler kavuşsun be roman. günaha girme boş yere!

    gel razı ol bu ilişkiye, 30 milyon galatasaray taraftarından hayır duası alırsın, söz ben her gece yatmadan önce ruhuna fatiha okuyacağım.

    imza
    şair

    bu da senin için gönlümden kopan mısralar:
    viva roman,
    you are the number one
App Store'dan indirin Google Play'den alın