resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 383
    dünden beri bu çocuğa kayserispor'a imza attı diye söylenmedik kalmadı.birde kendinizi onun yerine koyun.20 yaşındasınız avrupada sizin yaşınızdakiler ortalığı dağıtıyor sizse a2 takımdan yukarı çıkamamışsınız.ayrıca takım tarihinin en kötü sezonunu geçirdiği, takımda forvet bulunmadığı halde devşirmelerle forvet eksikliği çözülmeye çalışılıp size şans verilmiyor.

    son 8 hafta takımın hiçbir iddiası yok ne kupada ne de ligde ama ne siz nede a2'den bir başka arkadaşınıza şans verilmeyip kaşarlanmış adamlara maç başı para kazandırılıp size oynama ümidi verildiği halde sadece 1 maça son dakikalarda çıkma şansı veriliyor.

    gelen yabancı transferi var, ayrıca drogba gelecek beklentisi var taraftarda.oynama şansın çok çok düşük.

    daha önceden ayrılmayı kafasına koymuş diyorsanızda yinede ben çocuğa hak veriyorum.kendini gösterme şansı olacağını düşündüğü bir yere gidiyor.başarılı olursa önü açılır,olamazsa kaybolan yıldız adaylarına katılır.

    artık ipler onun elinde.umarım istediği,hak ettiği bir hayat yaşar.

    edit : sanırım benim yazdıklarım böyle über bir forvet oyuncusu nasıl oynatılmaz olarak algılanıyor.çok çok yetenekli olsaydı zaten bir şekilde formayı alırdı ama bu durumuyla kötü bir oyuncu olarak görüyorsanızda o zaman niye gitti diye sallanmasına hacet yok demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın