• 29
    --- alıntı ---

    hakan üstünberk: “bu takım saygıyı hak ediyor”

    galatasaray basketbol şube sorumlusu hakan üstünberk, galatasaray cafe crown’un çarşamba akşamı banvit ile oynayacağı playoff yarı final serisi dördüncü maçı öncesinde www.galatasaray.org’a açıklamalarda bulundu.

    galatasaray cafe crown’un sezon boyunca gösterdiği mücadele gücünden ve sergilediği takım ruhundan ötürü büyük saygıyı hak ettiğini vurgulayan hakan üstünberk, “galatasaray’a her zaman destek veren taraftarımız, takımımızın hakkını bir kez daha teslim edecektir. ligde 21 sene sonra final oynama fırsatını değerlendirmek istiyoruz. ve bu amaç doğrultusunda taraftarımızın desteği bizim için itici güç olacaktır” diye konuştu.

    banvit ile istanbul’da oynanan ilk maçta galatasaray taraftarının verdikleri destekle galibiyete ciddi katkı sağladığını belirten üstünberk, “çarşamba akşamı da centilmenlik çerçevesinde geçecek bir karşılaşmanın ardından finale yükselen taraf olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

    hakan üstünberk, playoff final serisinin dördüncü maçında galatasaray taraftarlarını kırmızı renkli kıyafetlerle salona gelmeye davet etti.

    http://www.galatasaray.org/...rkek/haber/10180.php

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın