• 3474
    birkaç kişinin kendi tekelinde gördüğü, birisinin bir sürü kişiye aptal dediği halde yanında sırf tandığı/arkadaşı olmasından dolayı destekçi bulabilidiği sözlük.

    barış özbek başlığında edilen hakaratten dolayı elbette rahatsız oldum ve tepkimi koydum. ancak burda benim bir daha yazmama kararımı aldıran şey ne nkfvas'ın ettiği hakaret, ne de ceza alıp almaması (zaten bilmiyorum ceza yönünü).burada beni asıl uyuz eden şey birisinin diğerlerine hakaret ettiği halde hemen yancıların çıkıp bu hakareti meşru göstermesi.

    bir süper zeka da çıkmış benim geliyoruz adlı yazarın yazdığı #683579 entry'sini beğenip geliyoruz'un nickaltına "yazılarını beğendiğimi yazar" yazmamdan dolayı başlık açmış (bkz: sözlük trollerinin birbirine destek olması).
    sanki o açtığı başlıkla eleştirdiği şeyi kendisi yapmıyormuş gibi...

    ulan moderatörler! burada biri diğerine aptal diyebiliyorsa, ve buna rağmen makul bir tepki gösteriliyor diye de troll ilan edilip tepki görüyorsa niye yeni yazar alımı yapıyorsunuz ? geleni itin götüne sokmak için mi alıyorsunuz ? kendi aranızda takılın, zirveler yapıp maç izleyin, diğer galatasaray taraftarlarına müşteri deyip taşak geçin daha iyi.

    yalakalık yapıp, "yapmadım öyle birşey, öyle düşünen varsa giderim buradan" diyeni mi ararsın, "köpekler istedi diye atlar ölmez", " adam haklı beyler" diyeni mi ?

    adam kaç kişiye hakaret etmiş sanki efsane bir yorum yapmış gibi destekçi alıyor, ulan tamam arkadaşınız madem ne diye yorum yapıyorsunuz, 2 dakika susun, zaten adama bir şey olacağı yok... ağır toplardanmış söylenene göre, 2 tepki görür unutulur gider... sen niye maydanozsun ? neyin priminin peşindesin ?

    şimdi çok kişinin aklından geçen ama söyleyemediği şeyi söyleyip kaçıyorum.
    burası eski yazarların yeni yazarları ezmeye uğraştığı, ilgi çekmek için herkesin yaptığı yorumun tersini söylemenin yettiği, yaşın (30 üzeriyse) kemallerdeyse parçalayacağın birkaç eski maç edebiyatıyla kral olabileceğin bir sözlüktür. burada eski yazarların hakaret dolu yazıları günlerce durabilirken, senin benim yaptığım ortalama yorumlar uçup gidebilir. burada toplanmış o eski kemik zümre, sözlük dışında yitik olan egosunu buraya girince şişirip ona buna alakaya maydonoz şekilde durup dururken gider yapmaktadır. bu birbirini tutma sevdası da en azından sözlük içinde galatasaray sevdasının önüne geçmiştir.(buraya dikkat) öyle olmasaydı sen o egonu kullanıp aslında kendininde sevindiği "barış özbek'in gitmesi" olayına sevinip güzel güzel yorum yapardın, olayı kullanıp durup dururken diğer galatasaray taraftarlarına aptal demezdin, tüm bunlar olurken yancı arkadaşlarından destek almazdın, ve yancı moderatörler de o yazıyı orada tutmazdı.

    o hakaret barındıran yazı orada 12 saatten fazla kaldı, bakalım bu barındırmayan yazı ne kadar kalacak ?
    not: liseli ergen değilim, haydi eyvallah
App Store'dan indirin Google Play'den alın