resim
Ersan Adem Gülüm
Görev:Teknik Direktör
Takım:Hume City FC
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 197
    aklıma gene bir komplo teorisi getirmiştir.

    sen kiminle anlaşırsan anlaş minimum alacağın maaş 1.5 milyon €, 4 yıllık anlaşma yapsan 6 milyon garanti paran var.
    o kadar çok beşiktaş'ı istiyorsan sana tavsiyem; beşiktaş ile adanaspor arasındaki bonservis bedeli farkını kendin öde. pek ala cebinde nakit yoksa rahat rahat 1.5 milyon € kredi çekebilirsin, veya adanspor ile anlaşma yapıp taksitler halinde ödeme yapabilirsin.
    hem bunu yaparsan inan beşiktaş taraftarı arasında bir anda efsane mertebesine ulaşırsın, oraya koyduğun 1.5 milyonu her türlü geri çıkarırsın.nouma'nın yerini alırsın, yeni ilhan mansız olursun. yani her türlü sen kazanırsın.

    ama elbette olaylar öyle değil, sen de galatasaray'a soğuk bakamıyorsun, beşiktaş egemen'i aldı, toraman var, sivok var, kabul et ki kendini senden daha fazla kanıtlamış futbolcular. beşiktaş için sen olmazsa olmaz değilsin, o yüzdendir ki o aradaki parayı ödemiyorlar. galatasaray'da ise büyük ihtimal ilk 11 de forma giyeceksin ve fatih terim'in ellerinde belki de avrupaya açılacaksın. bu yüzdendir ki galatasaray'ı gözardı edemiyorsun. öyle değil mi ? aksi takdirde yukarıda sana önerdiğim aradaki farkı ödeme fikrini beşiktaş masadan kalkmadan uygulardın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın