• 19
    chicago bulls için parlak geçen 2010/11 sezonunun son maçı olmuştur.

    aslında chicago'nun bu maçı alıp seriyi en azından 6. maça taşımayı ve florida'da bir galibiyet kovalayacağını düşünüyordum. maça da istekli ve hızlı başlamıştı chicago. ilk çeyrekte 12-6'dan sonra çeyrek sonuna kadar da 19-9'luk üstünlük kurdular ve ilk 12 dakikayı 25-21 önde kapatmışlardı. (skor 15-12 miami lehine iken luol deng'in lebron'dan topu kapıp vurduğu smaç ise bana göe bombanın çekilen pimi olmuştu)

    aslında bu maçı özetleyecek en önemli nokta maçın 44 dakikalık bölümü ile son 4 dakikalık bölümü arasındaki fark. chicago 3. çeyrekten başlayarak rakibine üstünlüğünü kabul ettirmiş, wade'in formsuzluğu, haslem'in olmayan balı ile maçı chicago'ya daha da yakın hale getirmişti. son 4 dakikaya girilirken skor 76-64 chicago lehine. son 4 dakikanın skoru ise 19-4 heat lehine.

    son çeyrekte lebron 12, wade ise 10 sayı attı. bosh - wade - james üçlüsünün 70- (69 sayı toplam) sayıda kaldıkları ve yardımcı oyunculardan da herhangi bir verim alınmadığı şu maçta chicago mutlaka kazanmalıydı. çünkü gerçekten etkisiz bir miami vardı karşılarında. ömer aşık'ın sakatlığından dlayı oynayamaması ise gerek bu maçta gerek serinin gidişatında bana göre büyük rol oynadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın