• 369
    trabzonspor'un başarısı futbolculardan ziyade şenol güneş'e endeksli olduğundan şimdilik giden futbolcular selçuk hariç çok da yeri doldurulamaz oyuncular değiller.

    yattara bu takımın önemli parçası olmaktan geçen sene çıkmıştı zaten. colman'ın bu seneki hayal kırıklığı performansı da malum, selçuk'un bu seneki performansı onun defolarını örttü. geldiğinden beri en kötü senesini geçirdi. umut'un gitmesi ise kendisi için fevkaladenin fevkinde bir karar. gelecek sene daha da agresifleşecek trabzonspor taraftarının en az tahammül gösterdiği adam konumunda umut. ki kendisi strese girmeye gelmeyen cinsten. trabzonspor'un yabancı kontenjan açığını düşünürsek egemen'in yerini pekala doldurabilirler. gözlerden kaçıyor ama giray'ın sene sonuna doğru performansı şaşırtıcıydı. kenardan gelen alanzinho iyi katkılar verse de çoğu zaman bu takımın esas oyuncularından biri olamadı.

    onur-burak-engin-serkan-giray'ı bozmayıp 1-2 tane de yerli ekleyebilirse şenol güneş ortalamanın üstünde yabancılarla başa oynatabilir. takımdaki bir takım değişiklikler de yaşadıkları travmayı az hasarla atlamalarına yardım edecektir ama bir daha bu yolları aynı hevesle yürürler mi, bilmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın