• 367
    dağılma dönemine girdi gibi görünüyor.

    egemen korkmaz; trabzonspor'un kendisi için teklif ettiği 1.6 milyon garanti para teklifini reddedip 1.1 milyon + maç başı 25 bine beşiktaş ile anlaşmıştır.

    selçuk inan; kontratı sona ermesinden kelli kulüpten ayrılacaktır. şenol güneş'in 25 mayıs 2011 tarihinde yaptığı toplantıda da kendisi ile veda yemeği yendiğini belirtti.

    umut bulut; 2010/11 sezonu devre arasında gerçekleşmeyen toulouse'a transferi için kesin anlaşma sağlanmış. o da gidici. her ne kadar kolay pozisyonları bitiremeyişi ilen taraftarı sinirlendirse de trabzon'un yerli kalitesini arttıran bir oyuncu idi.

    alanzinho; muhtemelen ayrılacak.

    iç transferdeki problemlerden ziyade ikili averaj ile kaybedilen bir şampiyonluk var. umarım trabzonspor kulübü bir hata içerisine düşmez ve yeniden yapılanma gibi bir duruma karar vermez. şenol güneş'e emanet edilen takım yeterli olacaktır süreklilik için. giden oyuncuların yerlerinin de doldurulacağını düşünüyorum. ligi ikinci bitirmelerinden dolayı elde edilen büyük gelirin yanında kendilerini şampiyonlar ligi 2011-2012 sezonunda ön eleme maçları bekliyor. ayrıca bu sezonu 2. bitiren takım olarak da önümüzdeki sezona yüksek hedefler ile başlamalılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın