resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 103
    dün akşam katıldığı 90+3 programında söyledikleri aşağıdaki gibidir efendim:
    --- alıntı ---
    her mevki için 3-4 adayımız var, bunlar iyi araştırılmış, olabilirlikleri ortaya konmuş futbolcular. tüm camia emin olsun ki, hocamız ciddi bir çalışma yapıyor.
    hocamız seçim yaptıktan sonra 15 gün içinde tamamlamış olacağız transferleri
    savaşan bir takım peşindeyiz. takım oyuncusu olacak, yüreğini ortaya koyacak, tekmeye kafa sokup, aslan gibi mücadele edecek, taraftarımızın beklediği gibi bir takım kurmak istiyoruz.
    galatasaray’ın ihtiyacı olan tipte, transfer edilebilecek, dünya çapında 50-60 futbolcu var zaten, her gün 2 tanesini yazsa gazeteler zaten tutturmuş olacaklar bazılarını. itibar etmeyin.
    fatih hocanın galatasaray’lılığını ve hocalığını tartışamayız, bu kadar büyük bir deneyim, üniversite eğitimiyle bile mümkün değil.
    kötü günleri unutturacağız.
    fatih terim’in yardımcılığına basında ümit davala, hasan şaş, claudio taffarel, vedat inceefe ve hakan ünsal gibi 5 isim yazılıyor. hocanın da bizim de böyle bir açıklamamız yok, hocanın nasıl 5 yardımcısı olur?
    fatih terim haftasonu, en geç önümüzdeki hafta başında kadrosunu belirlemiş olur.
    twitter’da genç kardeşlerimizin yazdıkları bile basında haber olmaya başladı. resmi açıklamalar olmadan bu tür haberlere inanmayın.
    galatasaray’ın iyi bir takım kurması için illa avrupada oynaması şart değil, galatasaray’ın zaten ciddi şekilde yönetilip, ciddi bir takım kurup, ciddi oynamalı. bunun avrupa ile bir ilgisi yok, büyük bir takıma yakışır şekilde oynamalı.
    görüştüğüm oyunculardan hiç biri, 2011-2012 sezonunda avrupada oynayamayacak olmamızı sorun olarak görmüyor.
    arda, galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusudur. galatasaray istemeden, galatasaray’ı rızası olmadan, hiçbir yere gidemez. önemli olan, arda’nın ikna edilmiş olarak galatasaray’da devam etmesidir. ama eğer gönül rahatlığıyla devam etmeyecekse suçu biraz da kendimizde aramalıyız. bu konu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. bence arda, kuracağımız takımda kendisi kalmak ve kaptanlık yapmak isteyecektir.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın