• 361
    umut bulutu, trabzonspor taraftarını, ilk yarı rehavetini ve yönetiminin abuk subuk çıkışlarını şampiyonluğu kaçırarak ödeyen takımdır.

    ilk yarının sonunda şu anki şampiyon fenerbahçe liderin* tam 9 puan gerisindedir ancak ligin ikinci yarısında çubuklular hayvani bir çıkış yakalamış buna karşı trabzonspor ise manasız manasız puan kayıplarına başlamış ve her hafta bir yöneticisinin zırlamasıyla cevap vermeye çalışmıştır. haliyle başarısız olmuşlardır.

    fenere hakeme ona buna bikbik edeceğinize önce elinizdeki futbolcuları kontrol edecektiniz sayın büyük başkan. kaldı ki 10 haftadır zırladığınız medya da fenerbahçe medyasıdır sanki işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyormuş gibi uzattıkça uzattınız ligin sonuna kadar.

    şampiyonluğu sahada değil kendi içinde kaybetmiş takımdır trabzonspor. masada falan da değil düpedüz ikinci yarının başında abuk subuk kaybedilen puanlarla her hafta düzenli olarak çıkıp konuşup fenerbahçenin o haftaki rakiplerini de germekten başka bir işe yaramayan demeçleriyle kendi kaybetmiştir.

    şampiyonlar liginde kendilerine başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın