• 6
    25 şubat 2009 tarihli sabah gazetesinin spor yazarı levent tüzemen'in sayfasında, "yapıcı" ve "itidal" çağrısı yapan tek eski başkandır.

    (alinti: adnan polat benim yönetimimdeyken karşı çıkmama rağmen şube sorumlusu olarak geçmiş dönemde de alman saftig'i, kontrol edebileceği adamı getirdi. tam bir çaresizlikti. kalli'yi de idare edemezler; edemediler. bu kadar büyük bir komedi başından itibaren olur mu? skibbe'nin gelişi yanlış. yardımcılarının gönderilmesi yanlış. istedikleri cins antrenörün ne olduğunu onlar söylüyorlar. adamın yaptıkları mı yanlış? onlar yanlışsa, cezayı kimin çekmesi lazım? yine de, adnan'ın da, hepsinin de çok büyük desteğe ihtiyaçları var. her taraftan bir boşlukta gibiler. kalkıp daha karışık hale getirmemek lazım. bu yüzden fazla yorum yapmak istemiyorum. o yanlış, bu kötü! bunlar durumu daha iyi hale getirmeyecek. baştakilere destek olup herkesin elinden geleni yapması lazım. insanlar, bu kaosu daha da beter bir hale getirmesin. )

    bu yazıda, diğer eski başkanlar * * herkesin bildiği eksikleri ve yanlışları ortaya koyarken, aynı derecede kendisi de eleştirmiş ancak diğer üsluplara bakıldığında bunların şu anda hiçbir yararının olmayacağını, takıma destek verilmesi gerektiğini, "şimdi birlik zamanıdır" mottosuyla belirtmiştir. biz galatasaraylıların da beklentisi an itibariyle bu yöndedir, dolayısı ile hislerimize tercüman olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın