• 63
    şampiyonluk yarışı sadece iki takım arasında geçer ve son yıllarda bariz bir barcelona üstünlüğü var ne yazık ki ama puan tablosuna bakınca ligin diğer yarışlarının çok heyecanlı geçtiği görülebiliyor.

    bütün takımlar bir defa ekonomik açıdan başedemedikleri barcelona ve real madrid'i ligde yokmuş gibi düşünüyorlar bir defa.

    bu iki takımı çıkarırsak valencia, atletico madrid, sevilla, sevilla, villarreal gibi gayet güçlü kadrolara sahip takımlar şampiyonlar ligi ve avrupa ligi bileti için kıyasıya savaşıyor. hatta bunlara her zaman için tehlikeli takımlar olan athletic bilbao ve espanyol'u da dahil edebiliriz.

    geride kalan takımlar ise ligi en iyi yerde bitirmeye çalışıyorlar ki onların da aralarında müthiş bir mücadele geçiyor.

    şöyle ki, bu sezon ligi 18. sırada bitirip küme düşen deportivo la coruna ile daha bir kaç hafta önce avrupa ligi umudu taşıyan ama sezonu 8. sırada bitiren espanyol arasında sadece 6 puan fark var. yani espanyol, deportivo'dan 2 galibiyet fazla almamış olsa küme düşüyordu ama biri 8., diğeri 18. sırada...
App Store'dan indirin Google Play'den alın