resim
Bülent Ünder
Görev:Gençlik Gelişim Koordinatörü
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 355
    servet, gökhan zan ve insua gibi gençleri kazandığını söylemiş. insua kendisi sayesinde milli takıma tekrar seçilmiş. fatih terim hakkındaki sözlerine değinmiyorum bile. fatih terim ki fiorentina'ya giderken, benim yerime bülent'i getirin demiş bir insan. gerçekten neresinden baksan büyük bir ayıp içerisinde sezonu tamamladın sayın bülent ünder. hoş olmadı bunlar.

    --- alıntı ---

    kazanan ben oldum

    galatasaray teknik direktörü bülent ünder, takımın başına fatih terim'in getirilmesine kendisinin de sevindiğini söyledi.

    ünder, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kendisi görevdeyken fatih terim ile anlaşıldığının açıklanmasını değerlendirmesi istenildiğinde, "bu bazen olabilir. onun yorumu bana ait değil" diyen ünder, "fatih terim'in galatasaray'a gelmesi beni de sevindirdi. galatasaray ve milli takımda aldığı başarılarıyla her yeri hak eden bir meslektaşımız, 'hoş geldin' diyoruz, hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

    galatasaray'da başarılı olduğunu dile getiren ünder, 8 haftalık süreç içinde kendi adına takıma bir şeyler verdiğini düşündüğünü söyledi. "takım olarak bu süreçte, en azından oyun disiplini olan, birlik ve bütünlüğü sahaya yansıtmaya çalışan, özverili, kötü gitmelerine rağmen bir takım olgusunu yaşatmaya çalışan bir oyuncu grubu oluşturduk" diyen ünder, bazı oyuncuların kendisiyle birlikte kötü olan performanslarını yükselttiğini vurguladı. ünder, kendisinin gelmesinden önce herkesin bu takımdaki tüm oyuncuların gitmesini istediğini vurgulayarak, şunları söyledi:"performans yükselmesi, bazı yargıları kenara attı. yetenekli oyuncular bu takımda mutlaka var. ben zoru tercih ettim, bazı oyuncuların üzerine inatla gittim ve kazanan ben oldum. gökhan zan, servet gibi oyuncuları kazandım. hiç oynamayan insua'nın benimle birlikte arjantin milli takımına çağrıldığını görüyoruz. futboluna ve yeteneğine inandığım gençleri kazanmak için her şeyi yaparım."

    --- alıntı ---

    http://www.ntvspor.net/...er-kazanan-ben-oldum
App Store'dan indirin Google Play'den alın