• 21
    bahsi geçen isimlerin * olmayacağını düşünüyor/umuyorum.

    ümit davala'yı severiz, iyi topçuydu, bir yanlışı da olmadı. skibbe'nişn yardımcısıyken mesai saati dışına çıkmıyor, idmandan idmana florya'da takılıyor denerek kovuldu. fatih terim adam eder onu diyen de haklıdır. ancak bu sezon ortası bir maç öncesi lig tv'de bir röportajını izledim, bizim kadrodaki yabancıları pek izleme fırsatı bulmadığını söyledi, rakip takımdan kimi tehlikeli buluyorsun sorusuna cevap bile veremedi çünkü muhtemelen kimseyi tanımıyordu. bu arkadaşımız zamanında refah partisi'nden narlıdere belediye başkanı adayı oldu, bir ara hip-hop albümü çıkardı vs, belli ki sosyal yönü kuvvetli, futbol dışında takılsın, özel hayatında herşey istediği gibi olsun ama mümkünse şu durumda kulüpte görev verilmesin.

    vedat inceefe delikanlı adamdır, iyi galatasaraylıdır, onun da hiçbir yanlışı olmamıştır, ben çok severim şahsen. fakat galatasaray etiğine ve kültürüne göre futbolculuk dışı herhangi bir administratif bir görevde yer alacak kültür ve birikime sahip değildir. daha aktif futbol hayatını bitirmeden bira göbeği yapan ve fosur fosur sigara içen birisidir ki en çok ihtiyacımızın disiplin ve birlik beraberlik olduğu şu günlerde fatih terim'in yardımcılığını yaparak futbolculara profesyonellik aşılayacak olgunlukta olduğunu sanmıyorum. onun da yolu açık olsun.

    hasan şaş'ın başımızın üstünde yeri var. eğer yerli oyuncuların gruplaşmasına çanak tutmayacaksa. fakat yukarıdaki iki ismin yerine * tugay kerimoğlu ve emre aşık neden düşünülmez anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın