resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 521
    kendisi hakkında tek korkum kulüple ilgili biraz fazla 'bilgisiz / bihaber' olduğudur. ki bu tanımı da hakaret amaçlı söylemiyorum o yüzden hemen açalım.

    kulübe oldukça geç yaşta üye oluşu, sporun içinden gelmeyen bir insan olması gibi başlıca etkenlerdir bu düşüncemin sebebi. ayrıca gençlik yıllarında galatasaray'ın bir branşında spor yaptığını söylediğini hatırlıyorum ama hangi dal olduğunu tam çıkaramadım şu an. yani sporun içinden gelmiyor dememin sebebi o değil.

    mesela kulüp tarihiyle veya yurdumuzdaki kulüp-federasyon-hakemler ilişkileri ile ilgili ortalama bir taraftar kadar bile bilgisinin olduğunu düşünmüyorum. keza ülke futboluyla da aynı şekilde. bunun da sebebi yurtdışında yaşıyor olmasıdır diye düşünüyorum. mesela güntekin onay'ın bu geceki can alıcı sorusuna* hazırlıksız yakalanışı, cevap verememesi akabinde rıdvan'ın araya girip konu değiştirmesi bu tezime dayanak olmaktadır. asarım keserim tarzı bir cevap asla beklemem ve destek de vermem. fakat en azından ülke gerçeklerini bilip, bundan haberdar olup ona göre gerekli ayar&mesajı vermesini beklerdim. biraz süre geçip konu dağıldıktan sonra verdi gerekli mesajı.

    3 ay önceye kadar başkan olmayı aklının ucundan bile geçirmediğini söylemesi de bir başka kanıt olarak gösterilebilir.

    gelgelelim madalyonun bir de bizi esas ilgilendiren öbür yüzü var. bugüne kadar kulüp tarihini belki de yalamış yutmuş veya tüm spor camiasıyla tanışıklığı olan tonla yönetici gördük icraatta bir halt yapamayan. kaldı ki kendisi zaten "futboldan anlamıyorum, benim işim futboldan anlayan ekibi kurup onların yönetmek." itirafını yaparak, türkiye'nin çok çok ilerisinde icraatlar yapacağının sinyalini veren biri. yine aynı şekilde bu bahsettiğim sözde(!) yöneticilerden çok daha fazla katkısı olmuştur kulübe geçen yıllarda. bize düşen de geçmişte verdiği desteğin karşılığını şimdi ona destek olarak sunmak.

    kendisiyle ilgili nacizhane tek sıkıntım budur. fazlasıyla beyefendi, oturduğu koltuğu dolduran, işinin ehli bir profesyoneldir. keşke biraz daha 'bizden' biri olsaydı o zaman tadından yenmezdi işte. (bkz: kaymaklı ekmek kadayıfı)* . yine de sahip olduğu önemli mevcut artı yönleriyle bu ufak eksiyi çok rahat lehine çevirecektir. camiadan aldığı destek de bunun en büyük kanıtı zaten.

    başarılı olmasını diliyor ve olacağına da inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın