resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 828
    volkan demirel'ın bu denli iyi kaleci olmasında, bana kalırsa en büyük pay önce fenerbahçe taraftarına, ardından da o zamanki fenerbahçe teknik heyetine ait. neden mi? basit, sabrettiler. kalecilik sabır işidir. volkan'ın ilk zamanlarda yaptığı saçma sapan hatalar daha dün gibi gözümün önünde.

    şu videoda mesela;

    http://www.youtube.com/watch?v=yykHEk7ep58

    'volkan ne yaptın' sesinden sonra, tribünler 'volkan, volkan' diye arka çıkıyorlar volkan'a. ve maç da şampiyonlar ligi maçı, dikkatinizi çekerim. o maçta bile sahiplenebiliyorlar şu hareketi yapan adamı.

    bize bakalım bir de, ufuk örneği. allah aşkına sorarım size, volkan kadar bariz bir hataları oldu mu ufuk'un? ben hiç hatırlamıyorum. hatası oldu elbet ama bu denli önemli maçlarda, bu denli saçma sapan hatalar yapmadı ufuk. nerede hata yaptı, 20. haftaların başlarında havlu atmış bir takımın, formalite icabı oynadığı maçlarda hata yaptı. ve bu maçlarda, bu oynanması gerekli olmayan maçlarda yaptığı hatalara bile sabredilemedi.

    zaman zaman ben de kızdım ufuk'a, fakat an'lık sinirlerdi onlar. keza fenerbahçe taraftarı da saçlarındaki joleye ithafen beste bile yapmışlardı. ama genel olarak, sabrettiler, ve kazandılar.

    kimse kusura bakmasın da, biz leo franco'ları, zapata'ları harbiden hak ediyoruz!

    fatih terim ufuk hakkında güven çok olumlu şeyler söylemişti gelmeden önce, şimdi takım da büyük olasılıkla fatih terim'e emanet edilecek. inşallah fatih hoca, gerçekten şans verir ufuk'a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın