• 1
    bu başlığı açmama sebep olan haberlerden bazılarıdır. ( tanıma gel )

    http://krampon.net/...sti/48bbc92d-85cc-4e

    --- alıntı ---
    bir süredir hoca arayışında olan fakat frank rijkaard üzülmesin diye kimseye çaktırmayan galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. hollandalı ile sözleşme yenilemeye sıcak bakmayan yönetim haldun üstünel'den gelen haberle rahatladı.

    in haldun we trust

    operasyonu büyük bir gizlilik içinde yürüten galatasaray yönetimi sezon başlamadan önce haldun üstünel'in görevinden istfa ettiğini basına duyurmuştu. haldun üstünel bu sırada gizlice adanın koordinatlarını bulup ben hocayı ikna etmeyi başardı. benjamin linus'un önümüzdeki ay ilk denizaltıyla istanbul'a geleceği duyuruldu. linus'u karşılamak isteyen 100 kişilik taraftar grubu ise boğularak hayatını kaybetti.

    yeni sistem

    alınan bilgilere göre ben hoca takımı dünyada eşi benzeri görülmemiş 4-8-15-16-23-42 taktiği ile oynatacak. linus yaptığı açıklamada "futbolcular ve teknik adamlar yıllarca '%110 performans göstermemiz lazım' geyikleriyle insanları kandırdılar, günümüz futbolu 11 değil 108 kişiyle oynamayı gerektiriyor" şeklinde konuştu. amerikalı hoca türkçe dahil 37 dil bildiğinden yeni sezonda tercüman krizi de yaşanmayacak.

    kendi ekibiyle geliyor

    linus göreve gelirken yanında yardımcısı sayid jarrah'ı da getirecek. eski bir ordu mensubu olan jarah önceki takımlarında uyguladığı sıkı disiplini ile tanınıyor. sayid'in yaptırdığı ağır idmanlar sonucunda futbolcuların "hocam işkence mi ediyorsun?" diye şikayet etmesi, bazı oyuncuların ise sakat kalması sarı kırmızılı yönetimi düşündürüyor. ben hoca yaptığı açıklamada: "yardımcım sayid ile sezon öncesi kampta takımın kondisyonunu gözden geçireceğiz. bütün futbolcular florya'da oturmalarına rağmen antrenmana son model arabalarıyla geliyorlar, böyle bir şey kabul edilemez! bundan sonra bütün takım ataköy 3. kısıma taşınacak ve her sabah şafakla birlikte antrenmana yürüyerek gidilecek. maçlar paralel evrende 90 dakikadan daha uzun sürer" diyerek kontrolü elden bırakmayacağının sinyallerini verdi. kulüp doktorluğu görevine ise jack shephard getiriliyor. shephard, pubis rahatsızlıkları hakkında yaptığı çığır açan çalışmaları ile tanınıyor.

    "bana phantom'u alın"

    amerikalı hoca, 42'li forvet hattı için yönetimden 10 kaplan gücündeki kızılmaske'yi transfer etmelerini istedi. eğer bu transfer gerçekleşmezse sarı kırmızılılar ezeli rakipleri beşiktaş'ın başkanı yıldırım demirören ile "10 alex" değerinde bir futbolcu için pazarlığa oturacak.

    sabri "seçilmiş olan"

    benjamin linus yaptığı açıklamada arda'nın yurt dışına gitse de gitmese de takımın saha içindeki yeni liderinin sabri olacağını belirtti. kurt hoca: "sabri'yi küçükken galatasaray altyapısına yerleştiren benim de hocam olan richard alpert'tir. sabri'nin zamanı artık geldi. sezon öncesi hazırlık kampı için takımı adaya götürdüğümüzde o da john locke gibi kendini bulup bambaşka bir futbolcu olacak" şeklinde konuştu.

    formalardan başladı

    benjamin linus ilk iş olarak formalara el attı. ayaküstü yeni sezon formalarını da tanıtan hoca: "spor firmaları yıllardır yok öyle teknolojik yok böyle ter püskürtmeli diye futbolculara saçma sapan şeyler giydirdiler, bundan sonra maçlara 'tiril keten gömlek' ile çıkacağız, kışın da yün örme kazaklar ile mücadele edeceğiz" dedi.

    taraftarlar ikiye bölündü

    benjamin linus ile anlaşıldığı haberi taraftar camiasını da ikiye böldü. bir kısım taraftar ben hocayı adeta bir kurtarıcı olarak görürken diğer bir kısım hocanın son dönemlerde düşen performansı ve içler acısı kişisel yaşamı nedeniyle çekingenliklerini dile getiriyor.

    ben linus kimdir?

    benjamin linus 1964'te portland'da doğdu. annesini doğum esnasında kaybeden küçük ben babasının tayini nedeniyle küçük yaşta adaya taşındı. teknik direktörlük eğitimine henüz 12.5 yaşında yılların eskitemediği büyük hoca richard alpert eşliğinde başladı. dharma fc, others' forest ve oceanic 815 gibi takımların başında başarıdan başarıya koşan ben hoca kızını vahim bir kazada kaybettikten sonra bocalama dönemine girdi ve aktif kariyerine ara verdi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın