resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 445
    pazar günü kanaltürkteki açıklamalarını baştan sona dinledim. galiba özlediğimiz başkana kavuştuk. açıklamaları, kendine güveni, kanaltürke verdiği ayar hepsi yerindeydi. 23 mayısa kadar benden isim istemeyin dedikten sonra serhatın isim sorması üzerine bazı yorumları yaptı. teknik direktör konusunda serhatın sorduğu isimlere verdiği yanıtlara bakılırsa:

    türk teknik direktör istemiyor, daha profesyonel ve uluslararası bir hoca gelecek gibi gözüküyor. ama ismin belirlenmesinde öncelik futbolun başına getireceği isimler olacak kendisi değil. yani olası bir peter kanyon ve thomas kurt isimleri gelirse öncelik bu isimlerin vereceği kararda olacak.

    fatih terim: türk olursa sadece terim olur. ama türk olmayacak gibi. bir de terim için bana heyecanını yitirmiş gibi geldi dedi ki bu da terimi "öncelikli" olarak istemediğinin bir delili.
    lucescu: kendisi de çok istiyor ve ona haksızlık yapıldığını kabul ediyor ama lucuscunun gelmeyeceği kesin.
    martin jol: kendisiyle görüşme yapılmış, belki de görüşme yapılan ilk aday. bu da gelme ihtimalini arttırıyor tabi ki.
    gerets: gelme olasılığı en yüksek ikinci aday. bülent tulunun özellikle geretsi getirmeye çalışacağına eminim. burada tulunun yetkileri geretsin gelip gelmeyeceğini belli edecek gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın