resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 437
    yeni başkanımızdır. hayırlı uğurlu olsun. şimdi liseli-liseci geyiğini bir yana bırakalım. sonuçta artık bir yönetim var ortada.

    güven verdi mi? artık hiçbir "laf"la güven duymuyorum hiçkimseye. yaptıkları ve yapacakları önemli. yoksa ne kadar sağlam laflar ederse etsin, farketmiyor, yapacağı işler önemli. çok karizmatik laflar edip icraat olarak bi halt edemeyenlerdense, masanın üstünde şaklabanlık yapıp iş görenleri tercih ederim.

    yalnız, eğer okuyorsa, buradan haberi varsa, ne bileyim bizim fikirlerimiz görüşlerimiz, yani biz değerliysek kendisi için, şöyle bir mesajım olacak kendisine.

    konuşmalarında pek rahatsızlık duyduğum bir konu yok. "5 yıldız transfer edeceğiz" dışında.

    sayın yeni başkanım. biz "yıldız"lardan bıktık başkanım. 10 tane yıldız futbolcu değil 22 tane "takım arkadaşı" istiyoruz. sahada "takım" olarak "bir bütün" olarak hareket edebilecek insanlar istiyoruz. bize gına geldi birbirine pas atmayan, antremanda kapışan, maçta küfürleşen, soyunma odasında birbirine dalan, saha içinde birbiriyle konuşmayan "yıldız"lardan. biz saha içinde birbirini tamamlayan "adam gibi adam"lar istiyoruz. 22 mi 26 mı 30 mu, herneyse artık.

    isimleri (şahsım adına konuşuyorum) zerre umrumda değil. kimin niye yıldız topçu dediği de umrumda değil. bir "takım" olarak oynayabilecek adamları çıkarın sahaya, biz taraftar olarak onları oynatırız zaten, merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın