resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16
    bu çöküşteki esas suçlu. skibbe'nin kellesinin gitmesi bu acıyı hafifletmiyor. futbolun başında olan, tek yetkili adnan sezgin'in eğer biraz utanması olsaydı dün gece istifa ederdi

    göreve gelir gelmez önce gerets'i bitirmek için elinden geleni yaptı. kalli'yi getirdi, geçen sezon boyunca yaşanan teknik direktör rezeletlerinin birinci müsebbi idi. sonra kalli'yi kovup teknik direktörcülük oynamaya başladı. takım tamamen yılların getirdiği dayanışma ruhu ile şampiyon olunca bu takım teknik direktörsüz de şampiyon olur deyip, altyapıda bile hoca olamayacak kalibredeki skibbe'yi 116 milyon euroluk tarihin en iyi kadrosunun başına koydu.

    lastik daha steau maçında patlamıştı. ama bugüne kadar sabredildi. çünkü adnan'lar başarı için hala kontrol edebilecekleri birinin yeterli olacağına inanıyordu.

    adnan polat bu kulübün başkanı ise, bu kulübü seviyorsa, bu takımın başarılı olmasını istiyorsa, maddi manevi kulübü büyütmek istiyorsa çıbanın başı adnan sezgin'den kurtulması şarttır.

    bu adamın seçtiği 2 antrenörün takımı 2 yılda getirdiği nokta ortada. sezonun kalan yarısını geçtim ama önümüzdeki sezon için getireceği teknik direkörü de adnan sezgin seçecekse seneyi de kaybettik demektir.

    skibbe'yi tek başına göndermek yetmez; adnan sezgin de hemen bugün gitmelidir.

    sezon sonu içince futbolcu kadrosunda ciddi bir kıyım yapılmalıdır. sorun yaratan, takıma performans olarak birşey katmayan, yıllardır bu takımda top oynamasına rağmen artık taraftarı kahreden bir takım yeteneksiz ve kabiliyetsizlerin de acilen gönderilmesi gerek.

    bu takıma çok fazla transfere gerek yok. kadro herşeyi ile şu haliyle bile gayet iyi durumda. sadece iyi idare edilmeye iyi koordine edilmeye ihtiyacı var.

    ümit karan, nonda, sabri, mehmet güven,volkan, linderoth sezon sonunda gitsin. lincoln eğer disipline uymayacaksa o da derhal gitmeli
App Store'dan indirin Google Play'den alın