• 360
    yönetimin düşmesi ve başkanlık yarışında, şu son 3-5 ayda gösterdiği stratejiyi, cinliği, eğer seçilirse galatasaray başkanı olarak da gösterebilir umarım.

    en başlarda kin duyduğum bu adam, sanki zamanla haklılığını göstermiş gibi. ki hala hafife alınıyor.

    oysa inan kıraç bile zamanında tv yayınlarına çıkıp "yönetimin idari yönden ibra edilmeyeceğini sanmıyorum ve bunu yakıştırmıyorum" derken, mehmet helvacı, "adnan polat lütfen istifa etsin yoksa ibra olmayacak" diyordu. ve inan kıraç gibi bir ağırtopun değil, mehmet helvacı'nın dediği oldu.

    başlarda kızıyordum, hainlik yaptığını düşünüyordum.

    ama şimdi o kadar da kötü gözle bakamıyorum. adam diyor ki "adnan polat bizi dinlemiyordu ve kafasına göre hareket ediyordu. alınan kararların çoğunun altında bizim imzamız yoktu, adnan polat ve bir kaç yönetici kafalarının dikine gidip, bize hiçe sayarak hareket ediyordu."

    kaldı ki bu göreve gelmiş kaç insan sahiden tertemiz ki? gerçi evliya gibi olanları da gördük ama başarıyı da unutmuştuk o dönemlerde.

    sonuçta benim fikrimin bir önemi yok, kongre üyeleri düşünüp oy verecekler, biz de kimi seçerlerse o kişiyi buradan yorumlayıp duracağız, ha helvacı gelmiş, ha aysal gelmiş. yeter ki galatasaray'ı hakettiği biçimde yönetebilsinler, beni başka bir şey ilgilendirmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın