• 353
    gördüğü her kameraya konuşan, muhtemelen 14 mayısa kadar da konuşmaya devam edecek olan başkan adayımız.
    bir sürü proje anlatıyor, onu yapacağım bunu yapacağım bin tane şey söylüyor fakat katıldığı programlarda 1 kişi de çıkıp "mehmet bey bu kadar çok projeniz vardı da yıllardır galatasaray'da üst düzey yöneticilik yaptınız hiçbirini neden gündeme getirmediniz?" demiyor. işlerine gelmiyor tabi, ünal aysal'ın başa gelme korkusundan mehmet helvacıyı ön plana çıkarma çalışmaları fakat sonuç vermeyecek. neyse konumuz o değil.

    proje diyorduk; dediğim gibi yıllardır galatasarayda yönetici bu beyefendi bu müthiş(?) projelerini neden hiç gündeme getirmedi? tamam başkan değildi ama kulübün de çaycısı değildi sonuçta koskoca 2. başkan, hiç mi yönetimde bir söz hakkı yoktu? taraftara şirin gözükmek için diyor ki; "a.gücü maçında takımı sabote eden futbolcular vardı, frank rijkaard'ı ben göndermezdim." yahu o zaman delikanlı gibi maç sonu çıkıp söyleseydin ya? çıkıp "radikal kararlar alacağız" dedin. kendi adına da olsa rijkaardın arkasında olduğunu beyan etseydin ya. o kadar yönetimle ters düştün, o kadar dobrasın bunu diyecek cesareti mi bulamadın? polat yönetiminin bütün hatalarında kendisinin hiç suçu olmadığını söylemesi apayrı komedi. hem böyle diyip br de dediğim gibi orada 2. başkan sıfatıyla oturması da ayrı bir olay zaten. alınan kararlarda hiç kendi görüşü sorulmuyordu, hiç bir ağırlığı yoktu, kulüp çaycısından farksızdı demek ki. yersen.

    uzun lafın kısası anlatmak istediğim bu kadar iyi projeleri olan başkan adayı eski yönetimde de bunları gündeme getirebilirdi. samimiyetine inanmıyorum, iyi reklamını yaptı fakat son 4 günü kaldı, kendisi adına üzücü. bir de şöyle bir durum var ki ünal aysal'ı desteklemek için bir neden dahadır bu. medya mehmet helvacıyı şirin gösterme peşinde, tam tersi ünal aysal'ı da kötü gösterme peşinde, işlerine gelmez tabi; fakat korkunun ecele faydası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın