• 2
    şimdi tam zamanı;

    ''emek diyoruz, armaya olan sayginin birincil olcutu olarak kabul ediyoruz, fakat emegin en yogun oldugu yerin hakkini bazen veremiyoruz.
    daha da acikli olani, bunu ragmen ayni renklere sevdaliyiz sebebiyle, bize olan sevgi ve saygilarini gorunce destek noktasindaki eksigimizin utancini tarifsiz kiliyoruz.

    organizasyonlar yapiyoruz, hizmet icin, ama daha da cok keyf alabilmek adina, zira o egolar tatmin olmadan fedakarlik katsayisinin yukselmesini beklemek cok da akil degil, o yuzden vaad ediyoruz.
    guzel geri donusler oluyor, hele ki bazen tavan noktasini goruyoruz, ama oylesine yogun yasiyoruz, paylasiyoruz ki o heyecani, onurunu hissetmeyi bile geri plana itiyoruz.

    galatasaray bir markaysa eger, bu markayi en guzel teslim eden ekip alenen ortadayken, bu kadar gec kalmis olmak basli basina uzuntu verici bir husus olsa da, daha iyisi icin bir ihtimal daha var.
    ve bizler, onceden hazirliklarimizi yaparak, ve cesitli surprizlerle, o gun, takimimizin yaninda, daha da gur sesle,
    galatasaray ulan ! diyebilmek icin hazir olacagiz.

    bunun icin bir derbi macina, bir avrupa macerasina ihtiyacimiz olmadigini, onlara hayatimizin ne kadar icinde olduklarini bu kez olsun gosterebilmek adina, ve bu sefer kendimize inat, bunun mucadelesini yaparak;
    geliyoruz..''

    21 nisan'da yazılmıştı bu yazı, üzerinden geçen 20 günde bu adamlar tekrardan avrupa şampiyonu;
    istatistikler eşliğinde dökülen gözyaşları,
    sebepsiz eksiklik, saygıdeğer olma hakkını kaybettirir;
    we are the champions..
App Store'dan indirin Google Play'den alın