• 3376
    bizim sözlük-ü sultani yazarlarını yavaş yavaş anlamaya ve çözmeye başladım. biraz geç oldu ama temiz oldu. günlerdir servet çetin cem sultan gerginliği sözlükteki en önemli mesele. rüzgarın esme yönü cem sultandan yana ve doğal olarak yorumların %95'i de ondan yana. anladım ki yazarlar o an sözlükte trend ne ise ona göre yorum yapıyorlar. servet çetin'e sövmek puan mı kazandırıyor? söv o zaman. cem sultan'a veriştirmek tepki mi çekiyor? sev o zaman. e senin kişiliğin futbol aklın, kişisel zekan nerede? karma denilen kutucun içinde.

    servet çetin için yeniçeri deniliyor. "bana güvenilmediği için tam kapasite oynayamıyorum" dediği için. kendinizi ve işinizi düşünün... patronunuz rijkaard, siz servet. % 100 performansla çalışırım diyen var mı? ancak teoride çalışırsınız. 20 senelik iiş hayatımda huzursuzluğun, güvensizliğin olduğu yerde tam kapasite çalışan görmedim.

    servet çetin rijkaard'ı kovdurdu diye bir fikir oluşmuş sözlükte. eğer öyleyse bende servet çetin'le ilgili temenni ve iyi dileklerinize beni de ortak edin ama öyle değil arkadaşlar. rijkaard keşke 2 sene daha kalsaydı. kalsaydı doğrularını oturtsaydı şu takıma, istediği transferler yapılsaydı, total futbol gelişseydi altyapıdan üstyapıya çok memnun olurdu herkes. rijkaard'ın kovulmasının tek nedeni adnan polat denilen beceriksiz başkandır. sisteme göre transfer yapmayarak, yerli yabancı kalitesini dengeleyemeyerek, mehmet topal, keita, elano, dos santos, joao alves gibi oyuncuların yerine ali turan, musa çağıran, serdar özkan, mehmet batdal ve sakat çağlar birinci gibi oyuncuları alarak yaptı yapacağını. servet çetin'in rijkaard'ı gönderttiğini düşünmek ile birinci dünya savaşını sırp milliyetçisi başlattı diye düşünmek aynıdır.

    son olarak trende göre değil akla göre yorumlar yapılsa, farklı fikirlerden çıkan farklı zeka ürünleri ile sözlük zenginleşse fena mı olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın