Türkiye Süper Lig 32.Hafta Maçı
20:00 Bursa Atatürk Stadyumu
0 - 3

Hükmen
  • 13
    maç öncesinde bursasporlular olay çıkarmışlar gene. neyin kavgasında neyin derdinde bu bursasporlular. * nesiniz oğlum siz kimsiniz. ulan ülke elden gidecek, orda burda bölünme senaryoları, teröristlerin cüretkar sözleri, insanlar açlıkla, işsizlikle boğuşmakta, hasta olup derdine çare arayanlar, depremlerde ölenler, radrasyonla boğuşanlar vs. ulan böyle devlet sorunlarına, insanların dertlerine, çevreye, dünyaya dair ne varsa unutup birbirinize giriyorsunuz. utanın lan insanlığınızdan utanın. ne kazanacaksınız lan beşiktaşlılar maç izlemeye gelmese, ne kazanacaksınız polisle çatışınca, adam bile değilsiniz lan. futbolu futbol olmaktan çıkardınız hayvanlık lan bu.
    bursasporlu bir yönetici * bursaporun bundan zarar göreceğini söylüyor, ve olayları ilk yarıda ki maç öncesinde dolmabahçede ki yaşanan olaylara bağlıyor. sana da bi şey demiyorum. böyle yönetici olursa böyle taraftra olur.

    edit: hayvanlara tepki olsun diye yazdıklarımı of'layanlar da varmış. varsa bir yazım hatası, aşırıya kaçmış laf, yada bişey at özel mesaj, yoksa hayvanlara eşlik etme her kimsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın