resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 264
    1- simdi bu sozlukte birileri gene bir bahaneyle insanlara galatasaraylilik kulturu ve terbiye dersi vermeye calismis. gercekten bazilarinin bir had ve terbiye sorunu var. ama terbiye dersi vermeye calisanlarin bizzat kendileri sorunlu olan, vermeye calistiklari degil. gecelim.
    2- ibrahim uzulmez besiktastan neden kovuldu?
    3- kol kirilir yen icinde kalir, takim icindeki pisliklerin korunmasi icin kullanilacak bir gerekce olabilir mi? spor kulubu mu, kabile mi bu?
    4- ayrica taraftarlar ne ise yarar? bilet al, forma al, bagir cagir. bu kadar mi?
    5- servet denen 'sey'in bu tur bir kabadayliga girismesinin nedeni sadece ve sadece kendisinden daha zayif, savunmasiz oldugunu dusundugu icindir cem sultan'in. arda'ya da benzer bir seyi yaptiginda da arda'yi da zayif, savunmasiz gormustu.
    6- kotu futbolcu, kotu karakterli oldugunu biliyorduk, simdi gucu sadece kendinden kucuklere, agzini acamayacagini dusundugu insanlara yeten zavalli bir 'sey'mis ayni zamanda.
    7- bu 'sey'in bu ozelligini de gormemize yardimci oldugu icin cem sultan camiaya belki de su ana kadarki en buyuk katkisini yapmistir. bu nedenle kutlanmalidir kinanacagina.
    8- galatasaray, eger yukselecekse cem sultan ve arkadaslarinin omuzlarinda yucelecektir, overrated futbolcularla, korkaklarin sirtinda degil.
    9- son sorum da tabii, butun bunlar olurken takim kaptani ve diger sozde tecrubeli futbolcular ne yapiyorlardi, bilen soyler mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın