resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 271
    6 mayis 2011 tarihinde lig radyoda katıldıgı canlı yayında eger galatasaraya baskan olarak secilirse teknik direktorunu ancak 22 mayıs gibi aciklayacagini belirtmis baskan adayi. bu benim acimdan su demek. gunlerdir heyecanla bekledigimiz imparator fatih terimi unal aysal da floryanin basina gecirmeyecek. bunu yapmazsa unal aysal benim icin simdiden bitmistir. gelmis ya da gelmemis umrumda degil. floryanın basına madem imparatoru getirmeye senin de yuregin yetmiyor sen de bu sartlarda rezil rusva olacaksın sayın baskan adayı!

    ayrica tahinim odur ki ilerleyen donemlerde imparatorun gelmeyecegi kesinlesirse ali durust ve celal gurcan da listeden aflarını isteyeceklerdir.

    insallah ben yanılırım. bu yazdıklarımı yutarım. bir guzel sindiririm. yeter ki imparator gelsin ve ordusunun basına gecsin. captanonun dedigi gibi, galatsaraya ikinci gelisinde maclarını istanbul zulimpiyat stadyumunda oynamak zorunda kalmıs imparatorla, tt arenada oynayacak olan imparator arasında daglar kadar fark olacaktir. yasina basina bakmayip ikinci terim doneminden dolayı imparatora sallayanlara duyurulur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın