resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 254
    yanlışım varsa düzeltin de, servet ile aralarında geçen antreman içi ikili mücadele dün yaşanmadı mı? ama malum twitter olayları bugün patladı. bu çocuk dün antreman sonrası da twitter'daydı ama olaylarla alakalı hiçbir şey söylemedi. hatta "bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" tarzında twiti de mevcut.

    yani her ne yaşandı ise bugün yaşandı ve tetikledi kendisini. ki yanlışım varsa düzeltin dediğim nokta burda başlıyor. cem bugün servet'in yanına gidiyor özür dilemek için. sonra da işte servet tarafından fiziki müdahaleye maruz kalacak şeyler yaşanıyor, tartışıyorlar. olay budur değil mi?

    peki böyle bir durumda nasıl hala servet'i destekleyen fikirler duyabiliyoruz şaşırıyorum. özür dilemek için ayağına gelen senden 10 yaş küçük biri ve o kişi böyle boktan geçen bir sezon içinde kendisi ve akranları için forma şansı bekliyor aylardır. üstelik takımın başında da a2 şampiyonluğunu, gençlerin özgüveninden önce tutan bir teknik direktör var. bu adam antremanda kendini göstermek için çabalamayacak da ne yapacak? kendi üstüne düşen büyüklüğü yapmaya ayağına da gelmiş. vay efendim neymiş hemen twitter'a koşmuşmuş. lan yönetimin yarısı istifa etmiş, kalanları mahkemeler tüzük seçim dalgası içinde boğulmaktalar. teknik direktör desen daha iki gün önce basın karşısında tüm gençlerin notunu vermiş. cem'den bu durumda ne bekliyoruz. kahve kahve dolaşıp, ülke hazır seçim atmosferindeyken meydanlarda derdini anlatmasını mı?

    kol kırılır yen içinde kalır felsefesinin geçerli olmasi için, karşındaki muhattabın da "adam" olması gerekir. kameralar önünde teknik direktör satmaması, öncelikli 20bin devamında da milyonlarca kişinin gözü önünde takım satmaması gerekir.

    cem gayet de iyi yapmıştır. telegol veya başka kağıt parçalarından allaya pullaya duyacağımız haberleri 1. ağızdan vermiştir. hiç değilse bu türlü duyunca yaşananların doğruluğuna inanma ihtimalimiz oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın