resim
Cem Sultan
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 253
    ocak ayında, sözleşmesini uzatmadığı için hagi tarafından kampa götürülmediği haberleri yapılmıştı. hatta fenerbahçe'yle anlaşacağı dedikodularını da duyunca, ailesi veya menajeri her kim ise bunların sorumlusu işi erken kapmışlar demiştim. sözleşmesi haziran sonunda bitiyor. biraz komplo teorisi olarak gözükse de attığı twitlerle kendine güzel bir reklam yaptı bence. altyapıdan yetişme avantajını kullanarak ve servetten hazzetmeyen galatasaray taraftarlarını da arkasına alarak "istediği rakam"a imza atar veya süperlige yeni çıkan klüplerden birine gider artık.

    kendisi hakkındaki görüşlerim ise biraz erken bir tespit olsa da tam bir overrated olduğudur, daha doğru düzgün kendisini a takımda kanıtlamadan havalara girme durumu seziyorum cem sultan'da. bunda en büyük pay bizlerin abartılarından kaynaklanıyor tabiki. bu yüzden sonunun batuhan karadeniz'e veya serdar özkan'a benzemesinden korkuyorum.

    servet ile tartışma mevzusuna gelirsek; iki futbolcunun da en kısa zamanda yani kasımpaşa maçı oynanmadan takımdan gönderilmesini arzuluyorum. bu tip olaylar normaldir. her takımda iki futbolcu birbiriyle kavga edebilir geçmişte binlerce örneği vardır ama ben bu iki futbolcunun da karekterinin galatasaray'da oynayacak kadar doğru olduğuna inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın