2007-08 Türkiye Süper Lig 23.Hafta Maçı
Ali Sami Yen Stadyumu
0 - 1
  • 10
    maçtan 3 gün önceki leverkusen hezimeti, kasımpaşa'nın lig sonuncusu olması, havanın aşırı soğukluğu gibi nedenler bir araya gelince bu maçın bilet fiyatları anormal derecede düşük tutulmuştu. yanlış hatırlamıyorsam açık tribün bilet fiyatları biletix'te 15, stat gişelerinde 12 liraydı. bilet fiyatları tam öğrenci cebine göre olunca o zamanlar hisarüstü'nde olan evimden atlayıp gittim ben de. amacım maçı eski açıkta izlemekti. tam gişe kuyruğuna girerken biri karaborsacı yanıma yanaşıp "abi 30 liraya numaralının ortasından bilet var, ister misin? normalde 80 lira..." deyince dayanamadım. numaralı vip'de maç izlemek başka zaman nasip olmazdı.

    bileti alıp maça girdim, koltuğuma oturdum. yanımda da genç biri oturuyordu. "bileti karaborsadan mı aldın?" dedi. olumlu cevaplayınca da durumu anlattı. meğer bu arkadaş kasımpaşa'nın üçüncü kalecisiymiş. kulüp bu kaleciye ve başka bir oyuncuya bilet vermiş. fakat diğer oyuncu gelmek istememiş. biletini kaleciye vermiş. kaleci de stada geldiğinde fazlalık bileti 30 liraya karaborsacıya satmış. e tabi henüz 12 liralık biletler dururken kimse bu bilete rağbet etmemiş, karaborsacı da aldığı fiyata bana satmak zorunda kalmış.

    sıradan bir maç olmasına rağmen numaralıdan böyle abuk bir hikayeyle maç izlemiş olmam, lig sonuncusu kasımpaşa'ya 0-1 yenilmemiz ve kaleci arkadaşın hoş sohbeti dolayısıyla bu maç kişisel unutulmazlarım arasına girmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın