resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 257
    bugün az ve öz konuşması ,ciddiyeti, şovmen başkan adayı olmadığını göstermiş, kulübe yakışan ve çok başarılı olacağına inandığım vizyon sahibi başkanımız..

    kendisine sadece bir eleştirim olacak mehmet helvacı'nın ''aıg'den alınan hisse senetleri için para kazandın kulüp kayıtlarında var'' deyip yüzeysel konuşmasına sinirlenmiş olacak ki onun gibi bir insana benim yakıştıramadığım ''ben çalışanımdan özür dilemem'' minvalinde bir şey söylemiş,her ne kadar kızmakta haklı da olsa bu sözü kendisine yakıştıramadığını söylemek isterim..

    aıg olayında o zaman kulüp yana yıkıla aysal'a bu hisseleri al bizi kurtar diye yardıma çağırmış ,hisseleri üzerine alan aysal dedikoduların artması üzerine; benim üzerimden alın bu hisseleri demiştir. değer kazanan hisselerden 13 milyon usd kar edilmiş paranın bir kısımını kulübe bağışlamış insana güya bel altı vuracaklar ya! bunu laf diye söylüyolar maalesef..adam zarar etseydi hoşlarına gidecekti. demek ki zor zamanında kulübe yardım etmiş bu mu hatası???! bunları söyleyenler başkan adayı olmasa daha söylenecek çok şey var ya hadi neyse..!
App Store'dan indirin Google Play'den alın