• 255
    seçimin 7 mayıs'ta olması gerektiği ile ilgili kulüp üyelerine çağrıda bulunan sitedir.

    her kelimesine katılıyorum, bu dönem başka, bu dönem ayrı... bir dakika bile kaybetmeye lüksümüz yok.

    --- alıntı ---

    başkan adnan polat, seçim kararı aldı, ve tarihi açıkladı: 7 mayıs 2011, ama çoğunluk sağlanamayacağı için 14 mayıs 2011.
    böyle bir saçmalık duymayalı herhalde uzun zaman olmuştur. galatasaray’ın kaybedecek tek bir dakikası dahi yokken, çoğunluk sağlanamayacağı için seçim mecburen 1 hafta gecikiyor. seçime 6.987 üyenin katılma hakkı var. 7 mayıs’ta seçimin gerçekleşebilmesi için salonda 3.495 üye olması gerekiyor. galatasaray şanlı tarihinin en buhranlı günlerinden geçmekteyken, ve daha bir önceki olağan seçime 5.200 kişi katılmışken, 7 mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongreye 3.495 üyeyi toplayamıyor mu?

    7 mayıs galatasaray’a sahip çıkma, tek bir vücut olma günüdür. gün demokrasinin gücünü gösterme günüdür. gün galatasaray’ın asla ama asla boyun eğmeyeceğini gösterme günüdür. 7 mayıs, galatasaray’ın fikri, vicdanı ve irfanı hür olduğunu gösterme günüdür!

    imtiyazlılar lokalindeki, sayın ve çok elit galatasaray kulübü üyeleri;

    biliyoruz ki 1. seçim tarihinde şimdiye kadar galatasaray tarihinde çoğunluğun sağlanması mümkün olmamış. gelenek gibi olmuş. adaylar daha iyi hazırlansın diye kendiliğinden gelişmiş bir kural muhtemelen. ama şuanda tarihimizde olmayan bir şeyi yaşıyoruz ve hiç zamanımız yok.

    çok zahmet olacak, biliyoruz, ama lütfen 7 mayıs günü çoğunluğu sağlayın ve bu seçim yapılsın. galatasaray sizlerin olduğu kadar bizlerin de kulübüdür. galatasaray’ın, kulübümüzün, 1 hafta daha kaybetmeye tahammülü yoktur.

    http://scoutgs.com/...yista-yapilmali.html

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın